Höstens aktiviteter

I höst har vi några årligen återkommande aktiviteter och några nya aktiviteter:

  • Hösten är en vacker årstid. Följ med byalaget ut och njut! Söndagen den 16 oktober kl 10:00 samlas vi som vill för en promenad i omgivningarna. Vi samlas framför biblioteket och för de som önskar går det bra att ta med stavar för stavgång, underlaget kommer även att passa för barnvagnar, rollatorer, rullstolar etc. Efter en uppfriskande, mindre eller längre promenad återsamlas vi och äter vår medhavda fika vid skolans nyanlagda grillplats med utsikt över fälten. Ingen föranmälan. Kontaktperson Charlotta Linde.
  • När höstmörkret har lagt sig över nejden är det tid att fira Österlen lyser i Köpingebro. Byalaget tillsammans med PRO och Scouterna arrangerar detta vid pågatågsstationen. Söndagen den 6 november kl 17:00-19:00 sprider vi ljus i byn. Byalaget ordnar aktiviteter och grillar korv, PRO säljer kaffe och kakor samt lotter och Scouterna arrangerar fackeltåg genom byn. Kontaktperson Eva Broman.
  • Onsdagen den 23 november kl 19:00-21:00 kan vi erbjuda byalagets medlemmar en blomsterkurs i julens tecken på Trolldruvans Blomsterhandel i Glemmingebro. Under två timmar har vi möjlighet att för 350 kr göra en egen krans eller ett ljusfat. Observera att antalet platser är begränsade. Betalning sker på plats. Anmälan är bindande och sker endast 9-16 november till charlottalinde@hotmail.com
  • Lördagen den 10 december kl 11:00-13:00 bjuder vi på lite glöggmys utanför Ge-Ma Livs. Då finns det även möjlighet att ställa frågor till oss i styrelsen samt att betala medlemsavgiften för 2017 (dock kan vi endast ta emot kontant betalning). Kontaktperson Magdalena Ljunggren.

Vi önskar er en trevlig höst! Varmt välkomna till våra aktiviteter!

Comments are closed.