Workshop om fördjupade översiktsplanen 14 januari

Stadsbyggnadsavdelningen på Ystads kommun håller på att ta fram en fördjupad översiktsplan för orterna Köpingebro och Nybrostrand med omnejd. I planen lägger kommunen fram övergripande och långsiktiga strategier för användningen av mark- och vattenområdena inom området.

Den 14 januari 2023 bjuder kommunen in alla boende och verksamma i området till en workshop. Workshopen är utformad som ett brädspel där vi tillsammans delar vardagens utmaningar och utvecklar idéer för framtiden.

Observera att de gärna vill att ni anmäler er senast den 11 januari, använd följande länk för att komma direkt till anmälan: https://ystad.co/3UpZ3Aq

För att läsa mer om planen och workshopen kan ni även besöka: www.ystad.se/kopingebro_nybrostrand

Comments are closed.