Femkamp lördag 20 augusti

INSTÄLLT. Pga för få deltagare, tvingades vi tyvärr ställa in femkampen.

Kom och ha en kul eftermiddag med oss!

Lördag 20 augusti med start kl 13 anordnar byalaget en familjevänlig femkamp med trevliga sommarspel, exempelvis kubb. Föranmäl dig/er senast 14 augusti, via vår hemsida (fliken Kontakt), e-post; byalaget@kopingebro.se eller via sociala medier; facebook/messenger eller instagram. Det går att anmäla hela lag eller som enskild deltagare, alla enskilda deltagare lottas ihop till lag. Poängen räknas så att det blir rättvist oavsett hur många man är i ett lag. Välkomna!

Denna aktivitet är endast för byalagets medlemmar. Info om hur du blir medlem hittar du här på hemsidan eller i byabladet. Vid frågor gällande medlemskap, kontakta Marie Meijer på tfn 0721-95 80 87.

Comments are closed.