Kubbturnering 25 juli

Kubbturnering i Permissionsparken

Vad? – Kubbtävling i lag den 25 juli kl 15:00 i Permissionsparken.

Hur? – Ta med något att sitta på, fika och ett glatt humör!

Lördagen 25 juli anordnar Köpingebro byalag en kubbturnering i Permissionsparken på den stora gröningen där vi hade invigningen förra året (mellan Persbovägen och Skogsvägen). Turneringen är kostnadsfri och priset är äran!

Vi startar kl 15:00 med lottning om vilket lag som möter vilket, max 6 deltagare per lag. Man behöver inte vara medlem i byalaget för att deltaga, men man behöver tillhöra ett lag. Hur lång tid det varar beror på hur många lag som anmäler sig

Byalaget mäter upp banorna och har med kubbspel.

På grund av rådande pandemi så behöver alla själv ta med sig stolar/filtar och fika, så att vi kan följa restriktionerna om social distansering. Alla har ett egenansvar att följa Folkhälsomyndighetens riktlinjer för att minimera smittspridning.

Anmälan senast lördagen 18 juli via Google formulär, länk: https://tinyurl.com/kubbtavlingKopinge2020

Väl mött, styrelsen Köpingebro byalag

Comments are closed.