Järnvägsövergången stängs i samband med spårarbete 23-25/9

Nedanstående information har skolan fått från Trafikverket angående avstängning av järnvägsövergången vid skolan 23 – 25/9. Avstängningen gäller inte enbart skolan, men detta är den information vi har.

”På grund av spårarbete är järnvägsövergången vid skolan avstängd måndagen den 23/9 till och med onsdagen den 25/9. Skolskjutsarna kommer avgå som vanligt men får köra in till skolan via Fredriksbergsvägen. Det kommer att innebära att vissa bussar blir några minuter sena till skolan. Barn som cyklar eller går ska använda den västra järnvägsövergången vid idrottsplatsen. Trafikverket har bestämt att på Fredriksbergsvägen kommer det vara sänkt hastighet till 30 km/h samt farthinder för att göra det säkrare. Tänk på att meddela era barn att de bör gå hela vägen upp till skolan och använda övergångsstället för säkerhets skull.”

Comments are closed.